Leeb Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Witam.To moje stare modele sprzed około 2 lat, chciałem je pokazać. Obecnie zrobiłbym je inaczej, ale i tak mi się podobają, a Wam? URL[=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=a9d7e0683ee5611d][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Dzbanek bardzo ładny Jeśli chodzi o Dorniera to straszliwie się odbijają te kalki ... ale generalnie niebrzydki - to samo Sztukasik PS. Napisz z jakich firm modele były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leeb Napisano 5 Marca 2009 Autor Share Napisano 5 Marca 2009 Wszystkie 3 modele są ze stajni Italeri , osobiście uważam że pod względem sklejalności i ogłady P-47 to jeden z ich najlepszych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ładnie i estetycznie wykonane modele;)reasumując polecasz zeswstaw P-47 N?bo się zastanawiam nad jakimś "dzbanem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi