Bartek_6_6_6 Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Siemano, skleja ktos moze viermastbark'a? albo juz skleił? bo nie widze nigdzie na forum, ja juz niedlugo chyba bede konczył;) Mogę wrzucic pare fotek i wypowiecie sie na jego temat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Wrzuć to co masz... I najlepiej w dziale GALERIA Szkoda że nie wrzuciłeś in-boxa a już myślałem po przeczytaniu tematu że będzie on właśnie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_6_6_6 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Okey, wrzucę później albo jutro po 15, bo teraz czasu nie mam;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek_6_6_6 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Wrzuciałem fotki w dziale GALERIA;) Temat mozna zamknąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi