skikut87 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Witam w trakcie weekendu wzięło mnie coś na tego legionistę i postanowiłem dokończyć jego malowanie czyli wszytko poza tarcza którą zacząłem paćkać zaraz po kupnie. Figurka jest z białego metalu jakiejś rosyjskiej firmy i ma nietypowo 60 mm bez hełmu Proszę o komentarze i ewentualne rady gdyż jest to dopiero jakaś 10 figurka w moim życiu a 1 po długiej przerwie a tu mniej wyraźne foto ale przy naturalnym świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Ejj spokojnie, to już trzeci temat tej figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 8 Marca 2009 Share Napisano 8 Marca 2009 Posprzątane... skikut87, jeden temat wystarczy. Nie sądzisz chyba, że ludzie będą komentować tego samego w kilku wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 eee 3 tematy to sorki to wynik problemów z netem w takim razie ciągle mi ruter przerywa wiec proszę admina by usuną niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi