Farr Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Panowie, macie przed sobą b.p. modelarza. Otóż ciągłe prace nad Marderem II zostały właśnie przerwane, pod zarzutem sabotażu przemysłowego. Nie wiem jak pomalować figurki znajdujące się w pudle . Proszę w tej kwestii o pomoc, wytłumaczcie mi jak 5 latkowi. Jak u licha mam pomalować wronę o średnicy pół milimetra i guziczki o średnicy 1/4 mm :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz G. Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Witaj! Do takich zabiegów najlepszy jest pędzelek 00 albo 000 - Mag-Pol ma je w asortymencie... I wbrew pozorom nie jest to aż takie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Można też ostrą wykałaczką. Można też spreparować sobie samemy pędzelek - powyrywać włosie i zostawić z 1-4 włoski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi