Gość Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Witam. W tygodniu nie miałem zbyt dużo czasu więc tylko pomalowałem kilka części i skróciłem trochę pisaty więc do rzeczy... Skrócone piasty: Pomalowana deska rozdzielcza: Ps. Ostatecznie pomalowałem ramę i można się brać za malowanie zbiorników, reszty części i składać powoli w całość. Wszystkie niedomalowane kawałki elementów będą pomalowane po sklejeniu żeby się dobrze klaj trzymał... Pozdrawiam Dominik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 No Dominik cud miód ta deska rozdzielcza. Małe ,,ale,, mam do piast powinieneś je troszku przyciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Deska piękna czekam na relacje z naczepy powodzenia w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 19 Marca 2009 Share Napisano 19 Marca 2009 Niema to tamto deska wymiata ,ja swoja kabinę chce zrobić z czerwonymi akcentami ciekawe co z tego wyjdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Zapowiada się ciekawy projekt z tą naczepą. Udało mi się poszperać i znalezć takie oto cacka : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi