krzysiek788 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Kolego piękna sprawa z ta ramą. A ty ją chcesz mieć z połyskiem czy matową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Taki jak by pół mat pół połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 No ładnie, kolorek się ładnie prezentuje Jedyna żecz jak mnie osobiście kole po oczach to te przewody do naczepy... Jak dla mnie za gęsto nawinięte i przewody do ABS są trochę inne niżeli do pneumatyki. Pomyśl jeszcze trochę na tym. Bym zapomniał duży plus za instalację, żadko kto ją robi tak skromnie i w miarę realnie. Chociaż można się dopatrzeć nieścisłości. Jak dla mnie duże dla Ciebie za dotychczasową pracę PS> Tylko czemu czekałeś 7 lat by nam pokazać tą relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Przewody będą jeszcze rozciągnięte. A co do daty to nie zmieniona w aparacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam Na niektórych elementach widać łączenia .Kolor jeszcze nie pokrył za dobrze ramy ,czeka Cię jeszcze jedna warstwa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 I poduchy pomaluj na czarny mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 22 Marca 2009 Autor Share Napisano 22 Marca 2009 Rama nie bedzie malowana już ani razu ponieważ mam ja przed oczami i nie widze żadnych zacieków ani nie domalowań więc nie widze potrzeby,a na zdjeciu poprostu światło się tak nie fortunnie odbija że wygląda jak niedomalowane.A co do poduch itp to chyba oczywiste że będą pomalowaną jak i cała instalacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Ładny kolorek ramy Czekam na więcej P.S. Dobre tempo kolego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Po długim czasie czas na małą aktualizacje model jest już na dużo dalszym etapie no ale nic na raz narazie skromne fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Idzie nawet nieźle . Szkoda tylko, że nie zaszpachlowałeś łączenia na globie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Wiem to jest straszny błąd którego nie moge sobie wybaczyć taka głupia sprawa a tak psuje efekt. Ale przy nastepnym modelu obiecuje poprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 No Tomek całkiem nieżle to wygląda. Dałeś ciała z tym łączeniem i chyba z prawej stron trochę farba podeszła ci pod taśme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 9 Września 2009 Autor Share Napisano 9 Września 2009 Tak z prawej strony farba podeszła pod taśme ale nie ma tragedi na błędach się człowiek uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 13 Września 2009 Autor Share Napisano 13 Września 2009 Mała aktualka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 no i szyk, bardzo ładnie wygląda przednia atrapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Dzięki chociaż jeden na tym forum co odwarzył się napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 14 Września 2009 Share Napisano 14 Września 2009 WItam.Pomysl na Scanie bardzo mi sie podoba, wykonanie modelu tez ale ciezko oceniac taki model na tle slownika polsko- angielskiego...Sprubuj moze chociaz biala kartke dawac do tylu i zdjecia robic na jednolitych tłach np.viewtopic.php?t=11145&postdays=0&postorder=desc&start=60. Jarek sie moze nie obrazi. Jezeli chodzi o samo auto to widze ze masz talent i bedzie cos ladnego z tego. Klime sam robiłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 14 Września 2009 Autor Share Napisano 14 Września 2009 Klima jest to odlew KFS ale już nie orginalny lecz mój. A co do zdjęć to obiecuje poprawe. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 15 Września 2009 Share Napisano 15 Września 2009 No Tomuś ładnie ładnie. Jakoś nie moge się zebrać i do Ciebie przyjechać. Zawsze inaczej lekcje kończymy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 I znów pare kroków do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 16 Września 2009 Share Napisano 16 Września 2009 szupek fajny blat stolu i krzesla tez, ale jak robisz zdjecia rob zblizenie na fotografowany obiekt, szkoda ze obiekt to 10% zdjecia, malo detali silnika widac. Wyrobisz sie na MTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 16 Września 2009 Autor Share Napisano 16 Września 2009 Wiem wiem tak jak już pisałem koledze jonnym następne fotki będą na białym tle i skupione na fotografowanym elemencie. Niesety w dzień jestem tylko przez 10min w domu bo po szkole zaraz do roboty i wracam wieczorem więc mam 3min na zrobienie zdjęć w świetle dziennym i nie mam czsu rozkładac kartek papieru itp. Ale nastepnym razem się poświęce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Wystarczy przescierało albo kup bristol, nie musisz sie bawić z kartkami papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 17 Września 2009 Share Napisano 17 Września 2009 Widze, że ostatnio wene dostałeś, coraz szybciej ci to idzie. No i przede wszystkim estetycznie tak trzymaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekG Napisano 18 Września 2009 Share Napisano 18 Września 2009 Wene to on musiał dostać bo by dostał w pysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi