bigmodel Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Witam. Jakiś czas temu dostałem model Forda T w skali 1/16 firmy Lindberg. Części zostały wykonane z jasnego plastiku, w tym jedna wypraska jest polakierowana. Całość składa się z ok. 70 części Ogólnie całkiem fajny zestaw. Cena ok 60.zł Zestaw posłuży mi za dawcę narządów do budowy takiego małego samochodziku pancernego Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Już zacząłem się dziwić, że przechodzisz na cywilne pojazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tastas Napisano 22 Marca 2009 Share Napisano 22 Marca 2009 Widze ze bedzie sie szykowac fajna relacja z budowy. Z checia bede ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi