Y@ro Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Witam nie wiem czy w dobrym dziale robię temat i czy jest w ogóle potrzebny jak nie to proszę moderatorów o usunięcie. Na szybko zrobione kilka fotek. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 spoko spoko, bardzo fajne fotki, napewno nie jednemu modelarzowi się przydadzą przy budowie amerykańców, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 23 Marca 2009 Autor Share Napisano 23 Marca 2009 Jak sie podoba to wrzucę jeszcze kilka fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Fotki fajne Myśle jednak, że przydał by się podział na poszczególne marki trucków, np osobny temat dla Kenwortha, osobny dla Peterbilta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 23 Marca 2009 Autor Share Napisano 23 Marca 2009 Też tak myślałem ale ja na amerykańcach się nie znam i nie przepadam za nimi wyglądają wszystkie podobnie, oczywiście to jest tylko moje zdanie i na pewno znawcy tych traków by mnie wychłostali za moje słowa a fotki zrobiłem bo pomyślałem że może się coś komuś przyda w jakimś projekcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DoBo Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 To jakiś zjazd fanów US trucków? Bardzo ciekawe egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Y@ro Napisano 24 Marca 2009 Autor Share Napisano 24 Marca 2009 Nie to tylko cyrk do Nottingham zawitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi