jagdpanzer Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Cześć to mój pierwszy warsztat na tym forum. Właśnie robie mausa, model jak na dragona jest kiepski dużo szpachli niedopasowane element, dotego dragon mógłby zrobić magic tracki . Dobra dosyć tego marudzenia model narazie to tylko wieża i trochę zrobiony kadłub. Model będzie przedstawiał mausa złożonego z dwóch prototypów przez rosjan. Oto foty kadłub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Hmm, dobrze idzie jak na początek, sam mam na takiego chęć, ale to w skali 1/72, bo ten to duży jest. Życzę powodzenia w dalszych pracach nad modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Czeka Cie troche pracy. To co proponuje dragon jeżeli chodzi o wannę to spore uproszczenie. Kiedyś zrobiłem myszkę - poczytaj sobie ten wątek. http://www.forum.modelarstwo.org.pl/viewtopic.php?t=34885 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Hehe, myszka U mnie czeka w kolejce też taki maluszek, tylko że w 1/72. Niedawno zakupiłem tego gryzonia z Pegasusa. Z chęcią popodglądam warsztacik tutaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagdpanzer Napisano 26 Marca 2009 Autor Share Napisano 26 Marca 2009 Praca wre chociaż nie tak bardzo . Dzisiaj zmontowałem układ jezdny Oraz zrobiłem ślady po przesztrzelinach Do tego pare małych detali Maus ''składak'', nie miał przednich świateł oraz tylnego. Był deż pozbawiony dodatkowego zbiornika. CDN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Raczysz żartować z tymi przestrzelinami. Ruski robił próby na dużym kalibrze i minie magnetycznej tylko podrapał pancerz. Zwróć uwagę na charakterystycznie przegrzania wokół śladów trafień i podtopienia metalu z wypływką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagdpanzer Napisano 13 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2009 Po dłuższej przerwie ponownie wracam do prac nad modelem. Wykonałem siatki osłaniające silnik oraz otworzyłem wnętrze. Z puszki wykonałem przedziały silnikowe, teraz maus czeka na malowanie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi