luk_p Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Witam serdecznie, oto kilka fotek z budowy Kena, zdjecia juz gotowego w dziale galerie: viewtopic.php?t=13487 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 hehe wstawiłeś jednocześnie fotki do galerii i nikt nie chce pisać w tym temacie, bo i tak to juz niczego nie zmieni Wykonanie podwozia wg mnie bez zarzutu Razi troche łączenie zbiorników ale w efekcie końcowym nie rzuca się to tak w oczy. Pozdr. i czekam na następny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 rzeczywiście, przy kolejnej budowie postaram sie już prowadzić relację na bieżąco;) a w planach jest juz naczepa do kena - car transporter od revella tylko muszę ją jeszcze upolować. Co do łączenia zbiorników rzeczywiście miałem problem- mogłem te miejsca zamalować srebrnym ale i tak odbijał by się od chromu tak więc chyba wybrałem mniejsze zło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi