Tomek Mroczkowski Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Ponieważ kolega aqws99 skończył swojego Mig-29 to i ja może pokaże, bo się dowiedziałem że galerię konkursową można robić wszędzie Nie miałem dostępu do kalkomanii z godłem i numerem, improwizowałem numer 80 nie ma takiego samolotu (żeby ktoś tego sobie do serca nie wziął, że jest o numerze 80) Malowanie z Mig-a o numerze 4115 z 41 elt. Model robiony jakiś czas temu,a le mi się podoba, przy okazji przetestuje nowe tło Wiem ma dużo błędów, oczywiście malowany pędzlem, nie wiem czy zdobędę kiedyś odwagę na aero Model relaksacyjny Chyba mu washa brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzechuG Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Chyba mu washa brakuje... Zgadza się, brakuje. A i z osłoną kabiny chyba coś nie tak Ogólnie ładnie i czysto zrobiony. Malowanie też mi się podoba Zwłaszcza że to pędzelek. Aerek nie jest taki straszny, sam miałem pewne obawy a teraz bym się chyba nie odważył na malowanie takich powierzchni pędzelkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIO BY NAITT Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Jak na model pędzlowany , jest naprawdę bardzo dobrze . Owiewka rzeczywiście tak trochę dziwnie wygląda , a od siebie dodam że źle skonfigurowałeś wloty powietrza do silników - jeden zestaw powinien być zamknięty . PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Kabina to najsłabszy element modelu, jest jak lupa, zniekształca obraz, a wloty robię i robię, tylko wyciąć się z ramki nie chce Dzięki za ocenę i miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi