Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jest chyba jakieś sf ? Żal mi tyłek ściska żę producenci zamiast robic model sprzętów które się miniatury nie doczekały robia modele wymyślonych pojazdów ,co nie zmienia faktu że ten fajnie wygląda .

Napisano

A mnie żal tyłek ściska, że ze Star Warsów nie można się doczekać nowego modelu same tylko easy-kity. Co do tanka to cały czas ciągnie mnie do pancerki więc może od tego zacznę . Tylko te ceny....

Napisano

No właśnie...gdyby nie taka cena to już bym go miał...a tak to muszę zbierać.

Napisano
Star Warsów nie można się doczekać nowego modelu

No to czas chyba ulepić jakiegoś Escape Poda z ciasta do pizzy albo cuś ;)

Aha - dołączam się do narzekań na ceny [ "boh trojcu lubit"] i czytających te słowa Japończyków proszę o zdrowy rozsądek, zwłąszcza pan Hasegawa mógłby tak nie szaleć cenowo z KriegerMaschinen i poprawić dystrybucję w Europie. Dziękuję.

Napisano (edytowane)
zwłąszcza pan Hasegawa mógłby tak nie szaleć cenowo z KriegerMaschinen i poprawić dystrybucję w Europie. Dziękuję.

O to samo proszę panów BANDAI i KOTOBUKYIA gdyż nie chciałbym żeby mój model na projekt grupowy bazował na AMT i STAR WARS Dołączam się do prośby Lorda aby pan Hasegawa zdecydował się na rozprowadzanie modeli z Macross-a w przystępnej cenie w naszym kraju by miłośnicy tegoż rodzaju animacji na głodzie nie chodzili .

Edytowane przez Gość
Napisano

O rannyyy!! Widzę, ze szanowny kolega także 'wyniuchał' ten model w sieci Naprawdę jest super. Wogóle ta firma robi fantastyczne modele:

http://www.gundam-hardgraph.net/

Co do dostepności tych modeli o których mowa wyżej, to zgadzam się absolutnie!!

Marzenie - modele Gundamów i s-f zalegające na półkach w sklepach modelarskich

Napisano

Za niedługo powinienem go miec Oddam trochę krwi na czarno i pozbędę się z szafy jednego bydlaka w 1:32 i powinno starczyc Jak będę go miał w łapkach to podzielę się wrażeniami

• 4 weeks later...
Napisano
Spory ten Tank

Nooo wiedziałem że jest duży ale nie aż aż tak. No cóż muszę zrobić większe półki