artoor_k Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 http://www.1999.co.jp/eng/image/10081018a/20/1 Powyżej in-box. Odlewy i wygląd rewelacja.Jak dla mnie jeden z "must-have" jak tylko uzbieram kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 To jest chyba jakieś sf ? Żal mi tyłek ściska żę producenci zamiast robic model sprzętów które się miniatury nie doczekały robia modele wymyślonych pojazdów ,co nie zmienia faktu że ten fajnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Ładny.. reflektorki przepiękne. Mam wrażenie, że cuś podobnego w jakiejs mikrej skali widziałem z wieżą uzbrojoną w 3 działa.... Ma rację przedmówca, trzeba ograniczyć wydatki i kaskę gromadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek W. Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 A mnie żal tyłek ściska, że ze Star Warsów nie można się doczekać nowego modelu same tylko easy-kity. Co do tanka to cały czas ciągnie mnie do pancerki więc może od tego zacznę . Tylko te ceny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 No właśnie...gdyby nie taka cena to już bym go miał...a tak to muszę zbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Star Warsów nie można się doczekać nowego modelu No to czas chyba ulepić jakiegoś Escape Poda z ciasta do pizzy albo cuś ;) Aha - dołączam się do narzekań na ceny [ "boh trojcu lubit"] i czytających te słowa Japończyków proszę o zdrowy rozsądek, zwłąszcza pan Hasegawa mógłby tak nie szaleć cenowo z KriegerMaschinen i poprawić dystrybucję w Europie. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 (edytowane) zwłąszcza pan Hasegawa mógłby tak nie szaleć cenowo z KriegerMaschinen i poprawić dystrybucję w Europie. Dziękuję. O to samo proszę panów BANDAI i KOTOBUKYIA gdyż nie chciałbym żeby mój model na projekt grupowy bazował na AMT i STAR WARS Dołączam się do prośby Lorda aby pan Hasegawa zdecydował się na rozprowadzanie modeli z Macross-a w przystępnej cenie w naszym kraju by miłośnicy tegoż rodzaju animacji na głodzie nie chodzili . Edytowane 26 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 O rannyyy!! Widzę, ze szanowny kolega także 'wyniuchał' ten model w sieci Naprawdę jest super. Wogóle ta firma robi fantastyczne modele: http://www.gundam-hardgraph.net/ Co do dostepności tych modeli o których mowa wyżej, to zgadzam się absolutnie!! Marzenie - modele Gundamów i s-f zalegające na półkach w sklepach modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 1 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Za niedługo powinienem go miec Oddam trochę krwi na czarno i pozbędę się z szafy jednego bydlaka w 1:32 i powinno starczyc Jak będę go miał w łapkach to podzielę się wrażeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 A mnie żal tyłek ściska, że ze Star Warsów nie można się doczekać nowego modelu same tylko easy-kity. Tak jakoś sobie przypomniałem te słowa, gdy znalazłem to : http://www.retrokit.net/79.html Nie wiem jedynie, czy to nowy model sondy , czy wiekowy staroć. Imponujące to to nie jest, ale na bezrybiu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Luknijcie na to: http://fichtenfoo.net/blog/in-progress-%c2%bb-uc-hardgraph-m61a5-main-battle-tank/ Spory ten Tank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Spory ten Tank Nooo wiedziałem że jest duży ale nie aż aż tak. No cóż muszę zrobić większe półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi