BEDU Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Witam chce wam pokazać moją MAZDE RX-7 R1 z firmy TAMIYA w skali 1/24 nad którą pracowałem przez cztery miesiące i właśnie zakończyłem prace nad nią może i jest tam kilka niedociągnięć ale jest to mój pierwszy plastikowy model jak dla mnie wyszedł pięknie. lista zmian: - nowy carbonowy spoiler - nowe felgi firmy ADVAN przemalowane na czarno z oponami firmy Bridgestone - dodatkowe naklejki na karoserii - foto trawiony hak w przednim zderzaku - nowy granatowy kolor nadwozia - czarna maska - nowa rura wydechowa APEXI N1 - pobrudzone podwozie - czarno niebieskie wnętrze - IC - turbina - okablowanie silnika - czarne lusterka - rejestracje z napisem MAZDA - kierownica po prawej stronie - uszczelki w szybach - koła ustawione pod delikatnym kontem i chyba tyle FOTKI: proszę o komentarze z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 mazda prezentuje się znakomicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Całkiem ciekawie a zwłaszcza, że to Twój pierwszy model Pytanie mam odnośnie kierownicy po prawej. Sam rzeźbiłeś, czy gotowy kit? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Marca 2009 Autor Share Napisano 29 Marca 2009 było dwie deski do wyboru więc wybrałem po prawej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adize Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 dobra robota nie podoba mi się troszkę wnętrze, ale to kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi