mart72 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 No dawaj linka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 To nic takiego. Wysłałem fotki i Steve Bamford wrzucił. Każdy może wysłać swój artykuł. Na publikację czeka się 3-4 tygodnie bodajże. http://aircraftresourcecenter.com/Gal9/8701-8800/gal8791-Corsair-Ostaszewski/00.shtm pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mart72 Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 No patrz pan, zagraniczna strona i model jeszcze lepiej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Witaj! Corsair to nie tylko jeden z najbardziej wydajnych, ale też jeden z najładniejszych samolotów WWII. Mimo, iż nie gustuję w tym okresie, to Corsair, obok Mustanga samolot który mi się bardzo podoba. Twój model bardzo dobrze odwzorowuje prawdziwego F4U. Świetne wykonanie. Wzmacniałeś go czymś, czy sama tamka tak świetnie wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 26 Maja 2009 Autor Share Napisano 26 Maja 2009 Sama Tamka i Bóg jej za to zapłać. Ja dodałem tylko antenę i pasy, które były z kalki. Udało mi się złapać ten model za bodajże 65zł, teraz chodzą po 85 bodajże. Polecam, model nawet i tych 85zł wart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi