MrDyzio Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Ostatnio okazyjnie zakupiony model Arado Ar80 firmy Huma. Pudełko: W pudełku znajdujemy wypraskę, kalki i oszklenie kabiny: Instrukcję: Schemat malowania: Wypraska zawiera 29 elementów, ładnie odlanych, z wgłębnymi, delikatnymi liniami. Kalki umożliwiają zbudowanie drugiego prototypu (Ar80 V2) z oznaczeniami D-ILOH. Wkrótce mam nadzieję popełnić ten model jako miłą, relaksacyjną odmianę po walce z Abramsem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcin Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Masz zamiar zrobić swastyke mam nadzieję? Bo luftwaffe chyba szachownic nie miało ;) (no chyba, że o czymś nie wiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy82 Napisano 30 Marca 2009 Share Napisano 30 Marca 2009 Z tego co pamiętam w Niemczech istnieje zakaz posługiwania sie znakamia nazistowskimi, a że model jest produkcji niemieckiej dlatego na opakowaniu i w instrukcji jest śliczny romb a nie swastyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 30 Marca 2009 Autor Share Napisano 30 Marca 2009 Masz zamiar zrobić swastyke mam nadzieję? Bo luftwaffe chyba szachownic nie miało ;) (no chyba, że o czymś nie wiem). Pytanie uznam za czysto teoretyczne Oczywiście, że na ogonie będzie swastyka a nie szachownica. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi