Deco Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Otóz z 2 miesiące temu zaczołem lepić Ec-135 revella w 72.Wszystko skleiłem ,poamlqowałem zgdonie z instukcją a po po przyłożenie połówek kadłuba do siebie powastało coś takiego: Na zdjęciu połówki są ściśniete ale nie sklejone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edax Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Pewnie za szeroka kabina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 Pewnie za szeroka kabina. Co z tym zrobić nawalić szpachli czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Bez paniki. Jak się do tego ma oszklenie kabiny, wirnik i ogon? Szpachlę odradzam bo nic się wtedy nie będzie trzymać kupy. Pewnie trzeba będzie dociąć środek kabiny po bokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 http://www.revell.de/manual/04486.PDF To jest instrukcja do 145 ale pewnie podobna. W punkcie 7 trzeba uciąć małe dinksy. Też tak masz? Może tego nie zrobiłeś i to Ci wadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 http://www.revell.de/manual/04486.PDFTo jest instrukcja do 145 ale pewnie podobna. W punkcie 7 trzeba uciąć małe dinksy. Też tak masz? Może tego nie zrobiłeś i to Ci wadzi? Sparwdzę w instrukcji a jeśli nie to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Jak nie, to sprawdzaj dziesiątki razy, czy dobrze umieściłeść wnętrze, kombinuj w różnych ustawieniach. Jeżeli już będziesz na 1.000% pewien, że jest tak jak jest, to pozostaje ostrożne szlifowanie boków tak, żeby w końcu wszystko się domknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 15 Października 2006 Autor Share Napisano 15 Października 2006 Ok ruszam do boju z instrukcją i papierem ściernym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 odgrzebuje.... jak Ci Dominik z tym poszło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 12 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2007 odgrzebuje.... jak Ci Dominik z tym poszło?? Usunołem pewną część która była kluczem do wszytskiego ( była to taka jakby scianka w kokpicie która i tak po zamknięciu wszystkiego jest nie zauważalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marian_anna Napisano 14 Stycznia 2007 Share Napisano 14 Stycznia 2007 No to teraz pokaż nam wszystkim efekty... (jeśli już skończone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 14 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2007 No to teraz pokaż nam wszystkim efekty... (jeśli już skończone) Jak tylko będe miał aparat to pokaże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbizon72 Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Posiada ktoś instrukcję Ec-135 revella 1:32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Posiada ktoś instrukcję Ec-135 revella 1:32 Skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mendziu Napisano 27 Czerwca 2008 Share Napisano 27 Czerwca 2008 Miałem taki sam problem. tylko ze spodem (góra się fajnie skleiła i pasowała). Ja rozwiązałem go w następujący sposób, zaczołęm kleic dół i lekko wypychać cały kokpit do momentu aż dół mi się złączył potem lekka szpachla i jakoś wygląda. Jeżeli Cię interesuje mam do 145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawekbizon72 Napisano 28 Czerwca 2008 Share Napisano 28 Czerwca 2008 do 145 to mam Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melex Napisano 29 Czerwca 2008 Share Napisano 29 Czerwca 2008 Ja mam do 135 ale teraz nie do wglądu,poniewarz jestem na wakacjach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 27 Lipca 2009 Share Napisano 27 Lipca 2009 szkoda ze nie ma wiecej fotek a moze model zostal porzucony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi