Wojtek B. Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Witam; Figurke wykonałem z swoich śmieci modelarskich, nie jestem pewien ale pochodzi ona chyba z zestawu Master Boxa. Dodałem pare dodadków z zestawu Tamiyi, Modern U.S. Military Equipment set. Całość malowana farbkami Vallejo. Figurka przed malowaniem; A całość wygląda tak; Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Fajna rzecz AKM z bagnetem dobrze widzę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Przeciez to jest ten chiński kałach z bagnetem na stałe, najgorsze wersja w historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 2 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Tak zgadza się jest to chińska wersja Ak, Type 56. A czy najgorsza no nie byłbym taki pewny peter. Napewno wadą jego był ten bagnet, który bez odpowiednich narzędzi nie można zdjąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Jak znajdę pewien artykuł na temat wersji AK to dam odpowiedni cytat. Na razie sprawę zawieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blitz249 Napisano 2 Kwietnia 2009 Share Napisano 2 Kwietnia 2009 Mój błąd AKM ma bagnet nakładany na lufę "od przodu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Najemnik? Hmm... Można spytać co to za kamuflaż na tej kurtce? US Woodland ? DPM (holenderski? brytyjski?)... Może jakiś inny? Plecak ALICE - hmm... Chyba raczej już nie używany ;) No chyba, że jako souvenir ;) Spodnie to jeansy? Co do broni - drewno mogłeś pomalować jakimś jasnym beżowy akrylem i na to pociągnąć brązową olejną, potem ją ściągnąć suchym, rzadkim pędzlem. Pasek od broni moim zdaniem można było zrobić z blaszki do kwiatów, pokrywki od orzeszków ziemnych etc ;) Kolor skóry dziwnie blady - pobaw się olejami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 3 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Kamuflaż na kurtce malowałem po swojemu, nie stosowałem się do jakiegoś "rzeczywistego" typu. Plecak jest już nie używany, ale jest to najemnik, więc mógł sobie go kupić na ebay-u . A co do olejnych, jeszcze sie do nich nieprzyzwyczaiłem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi