stakor1 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Witam, Jak w tytule Ka-52 w skali 1/72 z Italerki Kokpit zrobiony z zestawu NeOmega: http://www.neomega-resin.com/ka52.htm Przód z milliputa, kalkomanie częściowo z zestawu, numer 061 dodrukowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 A można więcej szczegółowych fotek poprosić, choćby tego kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 3 Kwietnia 2009 Share Napisano 3 Kwietnia 2009 Model po prostu super.Ale zgodze się z kolegą Epheli że przydałyby się fotki kokpitu, no i przy szybie nie równo pomalowane kontury, chyba że mi się tylko zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Kokpit: Inaczej mi aparat nie sięga :S Co do oszklepnia - akurat nie miałem taśmy tamiya do maskowania i użyłam jakieś inne badziewie ;) i owszem było potem trochę picu z polerowaniem, ale krzywo chyba nie jest... Teraz też się zastanawiam czy nie wydrukować drugiego napisu 061 i nałożyć. Te żółte kolory wyszły strasznie blado - tylko czy nie będzie wtedy zbyt gruba warstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi