hanadam Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Model z cyklu 'Luftwaffe 1946' czyli zrobiony w/g planów czy prototypu czegoś co miało zastąpić FW-190F/G w roli JaBo. Blohm & Voss zawsze miało jakiś fajny pomysł na konstrukcję samolotu dlatego też popełniłem kiedyś ten model.Teraz pozbywam się go jak i pozostałych staroci w 1/72 i robiąc fotki dla "A..o" pomyślałem, że czasem wrzucę któreś z nich jako galerie. Model całkiem nieźle zrobiony, fajnie się sklejał (o ile pamiętam - bo to z 15 lat temu) i fajnie wyglada na półce... abstra:bip:ąc od tego, ze to prawie S-F. Wolno się śmiać Mój warsztat do tej pory jest kiepski...a 15 lat temu to była masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Jak już przechodzisz na 48 to byś i przeszedł z fotosika na photobucketa albo inną picasę.... Kalki się trochę świecą i nieposzpachlowany ale z daleka wygląda ok No i bardzo ciekawa maszynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek14 Napisano 4 Kwietnia 2009 Share Napisano 4 Kwietnia 2009 No , no ale "dziwak" Ale kalki to sie dośc mocno świecą , może to wina zdjeć . Ten samolot był malowany pedzlemy czy aerografem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 4 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2009 Malowany ruskim aerografem A kalki się nie tyle świecą co są zakurzone. O ile z modelu kurz można zmyć to w miejscach kalek przywiera strasznie - a miałem w zeszłym roku poważne roboty murarskie w domu i powietrze jak w cementowni nie przysłużyło się zwłaszcza starszym modelom które nie były werniksowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi