fliper_nx Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Dziwne kolorki wnetrza i strasznie się błyszczą . Przód i tył nawet nieźle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 8 Maja 2009 Autor Share Napisano 8 Maja 2009 UP!!! S13 już w podkładzie teraz tylko wygładzić i jutro kolorek a w niedziele pewnie składanko maska będzie troszkę inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 9 Maja 2009 Autor Share Napisano 9 Maja 2009 up Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Mały retusz polerka i styka , kolorystyka do końca do mnie nie przemawia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 10 Maja 2009 Autor Share Napisano 10 Maja 2009 biały kolor to podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Jak naie to spoko to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 11 Maja 2009 Autor Share Napisano 11 Maja 2009 up poprawiłem trochę wloty w zderzaku i pomalowałem teraz jeszcze naklejki i bezbarwny w realu jest całkowicie inny kolor ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 14 Maja 2009 Autor Share Napisano 14 Maja 2009 i jak sie wam podoba kolor ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 14 Maja 2009 Share Napisano 14 Maja 2009 Mi się podoba bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 15 Maja 2009 Autor Share Napisano 15 Maja 2009 mały up dorobione tylne białe kierunkowskazy , zrobione przednie światła i zrobiona siatka w przednim zderzaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Ładnie się prezentuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 16 Maja 2009 Autor Share Napisano 16 Maja 2009 up i jak podoba wam sie maska jeszcze nie jest skończona ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 19 Maja 2009 Autor Share Napisano 19 Maja 2009 UP!!! rura wydechowa i rejestracja spoiler przednia rejestracja jeżeli chodzi o przednią maskę to i tak idzie do poprawki bo mi nie wyszła i nawet sprayu brakło więc muszę zdjąć lakier z niej i ją poprawić a zdjęcie zrobiłem żeby było widać jak mniej więcej to będzie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 19 Maja 2009 Share Napisano 19 Maja 2009 Hej Całość fajnie się będzie prezentować a co do poprawek to zainwestuj w tasiemkę tamiyowską na maskowanie uszczelek, bo na tylnej szybie wyszła Ci "fala" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 29 Maja 2009 Autor Share Napisano 29 Maja 2009 dawno upa nie robiłem więc teraz upa zrobiłem :P pasują te felgi do niego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Jak dla mnie mogą zostać! Fajne są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BEDU Napisano 31 Maja 2009 Autor Share Napisano 31 Maja 2009 mam jeszcze takie felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Czarno czerwone najlepiej wyglądają! Ja bym je założył! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaro92 Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 Beznadziejne są czarno czerwone! Za duży profil opony w stosunku do felgi. Jak dla mnie w grę wchodzi opcja 1 lub 3. BEDU podwozie już sztywno siedzi w kaście? Bo domyślam się, że felgi osadzone są na ośkach, tylko jakoś tył jest niżej niż przód. Ogólnie fajnie się prezentuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 31 Maja 2009 Share Napisano 31 Maja 2009 1 bądź drugie ale musiałbyś je odświeżyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi