Drak Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 w terminie konkursu się nie wyrobiłem ale i tak z powodu błędu jakim było spryskanie szybek lakierem matowym... nie oddałbym samolociku pod głosowanie... P.S. Jeśli możecie to od razu piszcie które foty lepsze, naturalne czy zmieniane na kompie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cparty95 Napisano 5 Kwietnia 2009 Share Napisano 5 Kwietnia 2009 Fajny model , tylko jak już wspominałeś szyby wyglądają nieciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 5 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 5 Kwietnia 2009 dotychczas pryskanie lakierem błyszczącym nie robiło żadnego wrażenia na elementach przezroczystych więc założyłem, niestety błędnie, że matt też będzie neutralny :/. Ale cóż... problem się już nie powtórzy bo to była chwilowa faza na bombowiec... Wracam na ziemię do pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Drak, a może spróbuj wykałaczką ten zaschnięty lakier z szybek usunąć Jeżeli malowałeś akrylowym, to powinno zejść Bo naprawde szkoda modeliku, bardzo ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 Tak jak napisał kolega wyżej - spróbuj! Model wyszedł bardzo ładnie i szkoda, żeby głupia szybka miała go zepsuć... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Partyznat Napisano 6 Kwietnia 2009 Share Napisano 6 Kwietnia 2009 I spróbuj cos zrobić z zle doklejoną szybką masz troche szpar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drak Napisano 9 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2009 lakier zdrapany ale już mi się fotek nie chce wstawiać, są bardziej przezroczyste, nie mniej jednak nie tak jak podstawowo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi