Podchorąży Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Cześć, Święta, urlop, odwiedziny w sklepie 'z zabawkami' i stałem się posiadaczem takiego samochoziku . www.aaamodels.co.uk/HTML/armour_italeri.htm Cholera go wie czy wógole zostanie skończony... Mało czasu, a jak już się znajdzie to jest wykorzystywany na coś innego ,a w odchłaniach szafki jeszcze Pz3 na jakąś spreżarkę i malowanie czeka ehhh No ale teraz siadam do szlifowania tej zacnej 'wanienki' Fotki jakimi będę się wspomagał: http://www.primeportal.net/trucks/marcel_von_hobe/dukw/index.php P.S. Są jacyś chętni na zdjęcia ramek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 P.S. Są jacyś chętni na zdjęcia ramek? Czemu nie Sam zrobiłem 3 takie, ale 1/35 (niedługo 4 będzie) i przyznam, że model łatwy jest. Zwłaszcza, że to skala 1/72. W każdym razie służę pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Cholera go wie czy wógole zostanie skończony... Mało czasu, No co Ty! "podchorąży zawsze zdąży!" Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Też życzę powodzenia w budowie modelu. Fajnie się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podchorąży Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Zdaje sobie sprawe, że zdjęcia mają raczej charakter poglądowy, ale na swoje usprawiedliwieni: nie potrafię robić zdjęć , aparat jakim dysponuje chyba się do tego nie nadaje, a i nawet nie miałem nic jednobarwnego pod tło Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rtoipmodest Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Malowanie z Iwo, mam nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi