bathonuk Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Model z zestawu academy Warrior mcv, skala 1/35. Skladalo mi sie go bardzo przyjemnie, natomiast schody zaczely sie podczas brudzenia. Jest to moj drugi "ubrudzony" model. Bedzie stal razem z moja pierwsza diorama, oto watek warsztatowy: viewtopic.php?t=13423 Diorama jest jeszcze nieskonczona, ale mysle, ze juz wkrotce:D Czekam na wasze opinie, wszystkie sa mile widziane, te dobre i te zle. Czekam na te drugie, bo pomoga mi w budowie nastepnych modeli. Serdecznie pozdrawiam. P.S. Wybaczcie mi jakosc zdjec. Narazie nie mam statywu, ale jak skoncze diorame to postaram sie o lepsze fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Hmmm z daleka ładnie wygląda, ale kilka uwag: -kalki Ci nie siadły -bandaże na kołach nie istnieją -świeci się -gąski również farby nie widziały - i lampy wyglądają jak śnieżki Plus za błoto, fajnie wygląda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 12 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Z kalkami mialem problem. Uzylem micro set i sol, a na to lakier humbrola. Z tym lakierem jest chyba cos nie tak, albo zle go rozcienczam(white spirit), albo robie cos innego zle. Gdy uzywam satin cote, a na to matt cote to i tak ma taki lekki swiecacy odcien. Co to sa bandaze na kolach? Gaski przemalowalem tylko raz na czarno:( Nastepnym razem bardziej sie postaram. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi