SlawiekD Napisano 11 Kwietnia 2009 Share Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Modle mi się bardzo podoba mogłeś trochę wygiąć blachy od chłodzenia silnika fajnie by to wyglądało... Ale model jest świetny Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Jak dla mnie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Fajny, fajny ale ten koleś na baniaku to "zigchajke" robi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 15 Kwietnia 2009 Share Napisano 15 Kwietnia 2009 Bardzo fajny model, ładnie pobrudzony. Gratuluję i pozdrawiam, Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meksyk89 Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Bardzo mi się podoba ślady eksploatacji zrobione z wyczuciem, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Bardzo ładny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 16 Kwietnia 2009 Share Napisano 16 Kwietnia 2009 Niezwykle pięknie pomalowany i "wyeksploatowany" model. Bardzo mi się podoba. Super !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 22 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 22 Kwietnia 2009 Thanks, friends! I am glad that it was pleasant to you... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi