krzychu-onisk Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 FUCK!!! Wyłączyłem wczoraj kompa i wyciąłem połowę Shit, spojrzałem tu: http://warlords.hobbyvista.com/History/Bunker%20Hill.jpg i wydawało mi się że po rozłożeniu są oddzielnie... No to... zamknięte. Cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 Jakbyś podoklejał jakieś cienkie płytki to by dało rade jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 29 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2009 Czy ja wiem, strasznie to małe i żeby tam wetknąć coś i żeby to jeszcze ładnie wyglądało... wątpię... Ale ja głupi, nie chciałem zaufać Tamiyi, nie zrobię tego nigdy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vought Napisano 29 Czerwca 2009 Share Napisano 29 Czerwca 2009 To jest jeszcze do naprawienia. Uzyj jakiejś folijki lub taśmy. Przy tak niewielkich elementach po pomalowaniu powinno to wyglądać ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi