Meksyk89 Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Witam was wszystkich! Rozpoczynam budowę swojego pierwszego samolotu, wybór przypadkowo padł na ten zestaw. Liczę na pomoc z waszej strony Chciałbym prosić was o zdjęcia kabiny, prawdopodobnie zcznę od niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 17 Kwietnia 2009 Share Napisano 17 Kwietnia 2009 Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
footribe Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Pozwole sobie zacytować tekst kolegi (może sie nie obrazi) z mojej relacji jak budowałem/buduje meserka... kolor wnętrza: tablica u G6: u innych wersji G: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 Zauważ Footribe, że Ty budujesz wersję dość późną - G-6. Kolega tutaj montuje wczesną E-3. Jak ja swojego E-3 budowałem to mi doradzono żeby w kabinie był RLM02. Tablica na RLM66 ale z tym były wątpliwości. Na zdjęciu, które pokazałeś jest całość w RLM66. Podlinkowałbym dobrą tabelę z kolorami ale ktoś ją skasował ze swojego serwera :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Kwietnia 2009 Share Napisano 18 Kwietnia 2009 acytować tekst kolegi (może sie nie obrazi) nie obrażę się, ale jak już Ostach napisał, to jest troszkę inna wersja beefki. Jak znajdę u siebie zdjęcia to wrzucę. P.S.: Zdjęcie egzemplarza Bf-109E-4 stojącego w muzeum w Monachium: Tablica to chyba RLM 66. Reszta wnętrza... RLM 41? tu jest taka fajna rozpiska: http://www.rlm.at/cont/archiv01_e.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
footribe Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 W sumie to jest nie wielka różnica no ale... no ale jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi