galo82 Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Zdjęcia do poprawy :( Spróbuj model oświetlić rozproszonym światłem i najlepiej z kilku stron. Za dużo cieni na modelu jest... Fajnie, że jest już pierwsza galeria w projekcie Z tego co widzę to modelik bardzo dobrze zrobiony i wygląda jak 1:48 Lepszymi zdjęciami można go efektowniej pokazać pozdrawiam i czekam na lepsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Sprobuje sie dostosować Myslałem że na dziennym swietle całkiem nieżle mogą wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Spróbuj w domu, na jednolitym tle, bez lampy, używając makro i w miarę możliwości ze stabilnego podłoża lub statywu. A, no i fajnie by było jakbyś wstawił jakąś krótką poglądową informację o użyciu lub historii samolotu. Może są związane z nim jakieś ciekawostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Ciężko o makro w sony ericsonie k800 ) ale postaram się zrobić dużo lepsze, za pare dni. Wysłałem do ciebie PW czy doszło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 galo82 idź do kolegów lub sąsiadów i pożycz aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brabazon Napisano 19 Kwietnia 2009 Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Zacnie Zdaje mi się, czy płocienne stery są przetarte na srebrno? A podwozie ma skos do tyłu,dziwnie to wygląda...Szkło kabiny jest matowe czy tylko tak wygląda? Poza tym ładna Wiedźma. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 19 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 19 Kwietnia 2009 Jaka gafa z tymi sterami.. do poprawki pójdą. Te golenie to wytwór italeri myślałem że tak ma być ,cóż tego już nie poprawie. Szkło z przodu faktycznie się trochę zmatowiło, szczerze nie mam pojęcia dlaczego :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi