jachud3 Napisano 16 Maja 2009 Share Napisano 16 Maja 2009 Ach, te czerwone klapy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Witam W te piękne sobotnie popołudnie, długo mnie tu nie było ,ale widzę że w naszym projekcie ostatnio pusto, postanowiłem troszkę podbić temat. Sama budowa poszła troszeczkę do przodu, nie dużo. Winą za taki stan rzeczy można obarczyć nowe obowiązki w pracy i dwa inne projekty które udało się zakończyć.. tak wygląda teraz sbd-5 a to te dwa inne projekty: p-40 academy i F-16 revell jeśli kogoś zainteresują mogę zrobić za jakiś czas porządne galerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 SBD wychodzi bardzo ładnie, przydało by się więcej więcej zdjęć I fakt, nasz projekt zamarł... A ja po proszę o galerię P-40, choć i F-16-tka by nie zaszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 11 Sierpnia 2009 Share Napisano 11 Sierpnia 2009 I fakt, nasz projekt zamarł... Fakt... ja niestety mam poważny remont w domu (tynki itp) więc abstra:bip:ąc od czasu po prostu w tym pyle nie da się skończyć nawet mojego Kittyhawka... a w poczekalni kilkanaście modeli znad Pacyfiku drzemie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galo82 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 11 Sierpnia 2009 tą p-40 o której mówisz też mam na warsztacie, kupiłem klapy z eduarda. Jednym słowem średni model, ale chyba się zakochałem w p-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi