MrDyzio Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 Mały in-box jednego z ostatnich zakupów. Faktura betonu ładnie odlana, ze śladami po pociskach i odpryskach, jedynie nie podoba mi się pseudo-odwzorowanie terenu na dachu bunkra. Oto fotki: peter wiesz co dla ciebie? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Kwietnia 2009 Share Napisano 23 Kwietnia 2009 jedynie nie podoba mi się pseudo-odwzorowanie terenu na dachu bunkra. To go "obrośniesz" chwastami i kłopot zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 24 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2009 jedynie nie podoba mi się pseudo-odwzorowanie terenu na dachu bunkra. To go "obrośniesz" chwastami i kłopot zniknie. Z obrastaniem chwastami czy zasadzeniem trawki nie widzę problemu. Jak na in-box przystało jedynie oceniałem wypraski. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi