krzysztof66 Napisano 26 Kwietnia 2009 Share Napisano 26 Kwietnia 2009 Witajcie jako że robie panzerkę w 35 postanowiłem pokazać moje ostatnie wypociny model prosto z pudła italerii w 1:48 zrobiłem go gdyż zawsze mi się podobał od kiedy sięgnę pamięcią ,myślę że nie jest ostatni ale bardzo wezmę wasze opinie do serca ,gdyż mam zamiar zrobić jeszcze parę śmigłowców w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Mi się nawet podoba. Sam zrobiłem taki, tylko w 1:72. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Wspaniała maszyna i miło widzieć jej model na forum. Duży plus za próby z washem. Mam też parę minusów: słabo spasowana kabina, Hellfire powinny być czarne no i szkoda, że nie wygiąłeś płatów wirnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Wspaniała maszyna i miło widzieć jej model na forum. Duży plus za próby z washem. Mam też parę minusów: słabo spasowana kabina, Hellfire powinny być czarne no i szkoda, że nie wygiąłeś płatów wirnika. Kolega chyba się przejął tym co powiedziałeś bo model wylądował na Allegro Model fajny, szkoda że nie ma zdjęć wnętrza kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2009 owiewka nie jest przyklejona mam drugiego i blachy,myślę że drugi będzie lepszy o niebo , helikoptery są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Pluta Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Hej. A powiedz mi bo teraz go zaczynam . Jakiej farby użyłeś? Troszkę za ciemny chyba. Pozdrawiam. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi