ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 Z góry przepraszam za jakość zdjęć, ale mam beznadziejne światło, a wieczorem mam zamiar go zacząć, więc inbox raczej opisowy niż wizualny W typowym dla Revella pudełku: Otrzymujemy cztery ramki z ciemnozielonego plastiku: Poziom modelu całkiem niezły, cena typowo Revellowska (dałem 42 zł). Dwie opcje malowania, obie w trójkolorowym kamo i obie z bundeswehry. Włazy można dokleić jako otwarte, ale kompletnie brakuje wnętrza lub chociażby figurki by je czymś zapchać. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 42 zł!!!! Rozbój w biały dzień!! Cytuj
ArmiA Napisano 30 Kwietnia 2009 Autor Napisano 30 Kwietnia 2009 Pisząc o cenach typowo revellowskich miałem na myśli inne modele revella w tym samym sklepie (Składnica harcerska w Feniksie, Wrocław). Faktycznie przepłaciłem, ale nie chciało mi się iść do M-zone, a na długi weekend potrzebowałem czegoś do sklejenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi