szymond Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Witam. Mam nadzieje że model sie komuś spodoba . Życze miłego ogłądania. A tu zdjęcie silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ladny model.podoba mi sie brudzenie.Bedzie jaks podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymond Napisano 1 Maja 2009 Autor Share Napisano 1 Maja 2009 a nie wiem jeszcze czy bedzie podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Szkoda, że nie zaszpachlowałeś łączeń przednich błotników z resztą pojazdu - razi z obu stron. Zamalowałeś reflektor? Materiał na dachu odstaje, kształt nie jest trudny i można było pokusić się o zrobienie nowego z chusteczki nasączonej wikolem albo jakiejś masy modelarskiej, np. green stuffu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Szpary wielkie, imitacja piachu zbyt ogromnie ziarnista i w dziwnych miejscach jest, normalnie tam by się nie utrzymał piasek i ślad palucha na szybie bocznej pracuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ładnie Ładnie tylko faktycznie jest troszeczkę małych niedociągnięć, ale jak na drugi samodzielny model jest naprawdę nieźle. Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 A on brał udział w rajdzie Paryż - Dakar. Zdecydowanie za dużo piachu i nie w tych miejscach. I te szpary, ale model ogólnie ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi