-lotus98- Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Oto mój następny model. Dostałem go na święta Wielkanocy od rodzinki . Wykonanie go najlepiej mi nie wyszło. Ocencie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Widzę że to słynny Kitech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Tak niestety . Sam bym takiego nie kupile no ale to prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hornet95 Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Szkoda że taki kolor.Nie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 3 Maja 2009 Autor Share Napisano 3 Maja 2009 Niestety innym klorem niedysponowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 myślę że przy troszkę większej cierpliwości... użyciu szpachlówki i papieru ściernego... no i szarej farby coś ładniejszego byś wyrzeźbił... A fotki... cóż... ta pokazująca brzuszek to niewypał jakościowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitman Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Dokładnie, następnym razem kup dobrą szpachlę (czyt. tamiya, ew. humbrol), oraz jakiś dobry papier ścierny na wodę. Polecam jeszcze cyklinę, bo to proste narzędzie jest nieocenione. Pomaga Ci przy wszelkich nadlewach i nierównościach a w modelach tej firmy jest tego co niemiara. Także, życzę powodzenia, bo tym modelem nie masz sie co chwalić. Niedługo wrzucę swojego super horneta, bo zostało mi malowanie, a śmigne go aero. Aha i jeszcze jedno pytanie, jaka to skala, bo nie napisałeś? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 Skala to 1:72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 rzeczywiście...głównie brakuje tego papieru ściernego, widać zacieki po kleju, ale ogólnie baaardzo ładnie, robisz ogromne postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-lotus98- Napisano 4 Maja 2009 Autor Share Napisano 4 Maja 2009 ogólnie baaardzo ładnie, robisz ogromne postępy Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi