Piotrek1984 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 witam wszystkich,jestem początkującym modelarzem,mam zamiar zrobic ten tytułowy model i prosze was o informacje zwiazana z missouri.czy ktos zna ten model revella?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert822 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Witam widze ze dostales rownie wiele odpowiedzi na swoje pytanie jak i ja.Ale pewnie gdy posklejamy swoje modele i pokarzemy je w galeri wtedy nie jeden wtraci swoje piec groszy.Zycze powodzenai ze swoim modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 No dobrze to ujołeś trzeba go posklejać Missouri to okręt który pływał na tyle długo, że bardzo trudno odpowiedzieć na to pytanie. Model przedstawia okręt z przed pierwszej poważnej modernizacji więc osobiście zabrał bym się za wykonanie modelu mniejwięcej z lat 1944 - 1945 miał on wtedy najładniejsze malowanie. Techniki sklejania masz idealnie opisane na forum natomiast informacje o samym okręcie - jakieś 150 linków po wpisaniu frazy USS Missouri w googlach Modelarstwo dobrze jak idzie w parze z wiedzą historyczną - zawsze czegoś trzeba poszukać żeby się nauczyć Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi