fulcrum_29 Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 (edytowane) Witam Dziś skończony F-16 w malowaniu na 20 lecie belgijskich F-16 skala 1:72 zestaw Italeri Pozdrawiam Edytowane 5 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Muszę przyznać, że podoba mi się. Sam kiedyś też muszę taki zrobić... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Maja 2009 Share Napisano 5 Maja 2009 Tylko dlaczego nie w wątku tygrysim? Właśnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 Wątek tygrysi?,czy chodzi o ten z działu warsztat? No to się zagapiłem,myslałem że jak skończony to w galeri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fulcrum_29 Napisano 6 Maja 2009 Autor Share Napisano 6 Maja 2009 Troszke się nazbierało błędów,poprawie co w mojej mocy Niestety model robiłem prosto z pudła nie opierając się o żadne plany,ale nie wiem jak pomyliłem stateczniki,a co do poziomych to faktycznie męczyłem się z tymi kalkami bo nie bardzo pasowały Szkoda że wcześniej nie widziałem Twojego tygrysa bo może ustrzegł bym się tych błędów Dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi