fulcrum_29 Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 (edited) Witam Dziś skończony F-16 w malowaniu na 20 lecie belgijskich F-16 skala 1:72 zestaw Italeri Pozdrawiam Edited May 5, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kermit Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Muszę przyznać, że podoba mi się. Sam kiedyś też muszę taki zrobić... Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nexus Posted May 5, 2009 Share Posted May 5, 2009 Tylko dlaczego nie w wątku tygrysim? Właśnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum_29 Posted May 5, 2009 Author Share Posted May 5, 2009 Wątek tygrysi?,czy chodzi o ten z działu warsztat? No to się zagapiłem,myslałem że jak skończony to w galeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulcrum_29 Posted May 6, 2009 Author Share Posted May 6, 2009 Troszke się nazbierało błędów,poprawie co w mojej mocy Niestety model robiłem prosto z pudła nie opierając się o żadne plany,ale nie wiem jak pomyliłem stateczniki,a co do poziomych to faktycznie męczyłem się z tymi kalkami bo nie bardzo pasowały Szkoda że wcześniej nie widziałem Twojego tygrysa bo może ustrzegł bym się tych błędów Dziekuje Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts