Jacek Kryszak Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Panowie, to będą wypraski Hasegawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filon Napisano 24 Października 2006 Share Napisano 24 Października 2006 Osobiście nie sądzę. O ile mnie pamięć nie zawodzi, to kiedyś monogram miał go w swojej ofercie, w serii bodajże 'nam forces' ( albo jakoś tak), ale czy to była ta wersja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 24 Października 2006 Autor Share Napisano 24 Października 2006 Monogram nigdy nie robił wersji F-4E. Przynajmniej nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 27 Października 2006 Autor Share Napisano 27 Października 2006 Model okazał się przepiękną Hasegawą z ładnymi kaleczkami Promodellera. Jego cena wynosiła tylko 45 zł więc była to mega okazja. Szkoda tylko, że brat mnie ubiegł w zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi