artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 (edytowane) No i w końcu doszedł Prezentuję in-box czołgu M61A5 Type61 z anime "Mobile Battlesuit Gundam" Pudło: Wypraski z figurkami: Wypraski czołgu: Instrukcja: Kalki: Dodatki: Małe podsumowanko: Widziałem recenzje i in-boxy tej maszynki w necie ale nie umywają się one do tego co jest w pudle. To trzeba zobaczyć na własne oczy. Ruchome koła itp . Nawet zawieszenie można zrobić ruchome (jakby się uprzeć) . Figurki są bardzo dokładne a ich podział i kolory plastiku ułatwiają bardzo malowanie.Na wieży i kadłubie czołgu jest już faktura antypoślizgowa a łączenie gąsienic przy pomocy odcinków drutu stalowego wyklucza możliwość ich urwania. O smaczkach typu lina , blachy już wspominał nie będę. Jednym słowem-polecam Edytowane 13 Maja 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Ile cm długości ma ten maluszek? i gdzie go kupiłeś, bo podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Autor Share Napisano 13 Maja 2009 kupiłem bo na ebayu a długości to ma około 33-35 cm oraz jakieś 13cm szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Jaaaaa.... I kupił go, kupił Ja też chce taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Autor Share Napisano 13 Maja 2009 Nie kupił tylko wymienił...straciłem Su-27 ale warto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Października 2009 Autor Share Napisano 4 Października 2009 Mam takie pytanie...Ponieważ gdy tylko skończę męczyć dinozaura to biorę się za czołg to czy relację mógłbym umieścić w dziale POJAZDY WOJSKOWE czy z racji tego że pojazd nie istnieje w realu jestem zmuszony do SF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JACER Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Ja bym chyba tutaj (na SF) prowadził warsztat. A galerię wstawił i w dziale 'SF' i 'Pojazdach militarnych'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 Mam takie pytanie...Ponieważ gdy tylko skończę męczyć dinozaura to biorę się za czołg to czy relację mógłbym umieścić w dziale POJAZDY WOJSKOWE czy z racji tego że pojazd nie istnieje w realu jestem zmuszony do SF? Wstawiaj gdzie chcesz, byle szybko bo wyglada fajnie. Jakie malowanie?, skoro S-F to mozesz pokombinowac z czyms ciekawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Malowanie pudełkowe.Nie będę kombinował z czymś czego nigdy nie kleiłem tzn czołgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 5 Października 2009 Share Napisano 5 Października 2009 SF. Inaczej wszystkie fruwajki wylądowałby w dziale lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 5 Października 2009 Autor Share Napisano 5 Października 2009 Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi