artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 (edytowane) No i w końcu doszedł Prezentuję in-box czołgu M61A5 Type61 z anime "Mobile Battlesuit Gundam" Pudło: Wypraski z figurkami: Wypraski czołgu: Instrukcja: Kalki: Dodatki: Małe podsumowanko: Widziałem recenzje i in-boxy tej maszynki w necie ale nie umywają się one do tego co jest w pudle. To trzeba zobaczyć na własne oczy. Ruchome koła itp . Nawet zawieszenie można zrobić ruchome (jakby się uprzeć) . Figurki są bardzo dokładne a ich podział i kolory plastiku ułatwiają bardzo malowanie.Na wieży i kadłubie czołgu jest już faktura antypoślizgowa a łączenie gąsienic przy pomocy odcinków drutu stalowego wyklucza możliwość ich urwania. O smaczkach typu lina , blachy już wspominał nie będę. Jednym słowem-polecam Edytowane 13 Maja 2009 przez Gość Cytuj
93mati Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Ile cm długości ma ten maluszek? i gdzie go kupiłeś, bo podoba się Cytuj
artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Autor Napisano 13 Maja 2009 kupiłem bo na ebayu a długości to ma około 33-35 cm oraz jakieś 13cm szerokości Cytuj
JACER Napisano 13 Maja 2009 Napisano 13 Maja 2009 Jaaaaa.... I kupił go, kupił Ja też chce taki Cytuj
artoor_k Napisano 13 Maja 2009 Autor Napisano 13 Maja 2009 Nie kupił tylko wymienił...straciłem Su-27 ale warto było Cytuj
artoor_k Napisano 4 Października 2009 Autor Napisano 4 Października 2009 Mam takie pytanie...Ponieważ gdy tylko skończę męczyć dinozaura to biorę się za czołg to czy relację mógłbym umieścić w dziale POJAZDY WOJSKOWE czy z racji tego że pojazd nie istnieje w realu jestem zmuszony do SF? Cytuj
JACER Napisano 5 Października 2009 Napisano 5 Października 2009 Ja bym chyba tutaj (na SF) prowadził warsztat. A galerię wstawił i w dziale 'SF' i 'Pojazdach militarnych'. Cytuj
adamkijak Napisano 5 Października 2009 Napisano 5 Października 2009 Mam takie pytanie...Ponieważ gdy tylko skończę męczyć dinozaura to biorę się za czołg to czy relację mógłbym umieścić w dziale POJAZDY WOJSKOWE czy z racji tego że pojazd nie istnieje w realu jestem zmuszony do SF? Wstawiaj gdzie chcesz, byle szybko bo wyglada fajnie. Jakie malowanie?, skoro S-F to mozesz pokombinowac z czyms ciekawym. Cytuj
artoor_k Napisano 5 Października 2009 Autor Napisano 5 Października 2009 Malowanie pudełkowe.Nie będę kombinował z czymś czego nigdy nie kleiłem tzn czołgu. Cytuj
Nexus Napisano 5 Października 2009 Napisano 5 Października 2009 SF. Inaczej wszystkie fruwajki wylądowałby w dziale lotniczym Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi