blezor Napisano 15 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2009 Witam. Dzis nastepna zaloga szykujaca sie do przejazdu na pokazach pancernych. Dowodca sprawda czas, ostatnie dogadywanie sie zanim silnik zaryczy Silnik uruchomiony, wieza sie obraca..... Jest to kolejny model z mojej kolekcji. Ten to model Dragona. Dobrze zrobiony, tzn wszystkie plastiki. Fajnie sie sklejalo, Jedyne co mi sie nie podoba u Dragona to gasienice, wszystkie gumowe, i ciezko mi sie osobiscie je skleja. Model bardzo podobny do porzedniego. Z wiekszych roznic to to ze wlaz na wiezy dzielony. Model ten z tym malowaniem bral udzial w walkach w Berlinie w 1945. Do nastepnego czolgu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darek3 Napisano 16 Czerwca 2009 Share Napisano 16 Czerwca 2009 Tak wiele lat - bo to prawda - gromadziłem materiały na temat T-34 jeździłem po kraju zobaczyć orginały . W mojej kolekcji niewiele jest modeli z pudła większość to konwersje miałem już modele zanim pojawiły się takie wersje na rynku . W skali 1/72 - Revell Dragon UM MW military wheels Fujimi Trumpeter Italeri Matchbox Eastern Express Aer Moldova Esci oraz zabytek Polistil W skali 1/35- Zwiezda Tamiya Jako baze do waloryzacji proponuję Revell i Dragon ten ostatni tak jak UM posiada podwujne elementy , które można wykorzystać do innych modeli np. pozostałe części wykorzystałem do budowy polskiego T-34M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 17 Czerwca 2009 Share Napisano 17 Czerwca 2009 Radzę przerzucić się na photobucketa bo ani klikać w miniaturki się nie chce ani oglądaćreklamy Sprite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blezor Napisano 25 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 25 Czerwca 2009 Witam ponownie. Dzis nastepna moja maszyna. Pokazy sprzetu ciezkiego w pelni . Przy maszynie jak zwykle ostatnie spojrzenie na zegarek i mozna ruszac. Dziesiejszy teciak to maszyna wojenna. Model od ITALERI(7008). Jeszcze mala wieza i male dzialo. Takimi hitlerowcow goniono . To byli czasy. Model sklejal sie tak sobie, troche roboty z nim bylo, ale teraz cieszy moje oczeta . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi