Wojtek B. Napisano 15 Maja 2009 Share Napisano 15 Maja 2009 Witam. Udało mi się skończyć tą oto figurkę firmy Ares Mythologic. Świadom jestem, że daleko jej do ideału, malowanie udało mi się średnio. Wiele też przeszedłem z wodospadem, zrobienie imitacji wody to nie zła jazda, ale jak na początek jestem z niej zadowolony. Mały warsztat jest tutaj; viewtopic.php?t=14222 Dobra teraz fotki: Zapraszam do ocenienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Fajna dupeczka, ale powinna być po mastektomii chyba jak na amazonkę przystało. Na figurkach się wogóle nie znam więc oceniał nie będe wygląda ładnie, schludnie i zacnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 Dzięki za ocenę. Wyjaśniam, że figurka ma bardzo dużo wspólnego z mitologią niż z historią. A co do mastektomii to według najnowszych badań i publikacji amazonki miały wszystko na miejscu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Ale brwi to mogłeś jej wyregulować. Bo takich to nawet towarzysz Breżniew by się nie powstydził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 Ale brwi to mogłeś jej wyregulować. Bo takich to nawet towarzysz Breżniew by się nie powstydził Ona nie wojowała na wybiegu, nie miała czasu na maseczki, manikure........ czy pedeglipal............ czy coś tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afruch Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 ale co prawda to prawda brwi ma strasznie krzaczaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi