wolvi Napisano 31 Października 2006 Napisano 31 Października 2006 Tydzień temu kuzynka, malarka przeprowadzała się z Trójmiasta do Szwecji i likwidowała swoje studio. Wtedy to dała mi 3 zestawy nowiutkich akwareli firm "Van Gogh" i "Rembrandt" i innych malarkich rupieci . Z złych kolei losu złapałem grypę i miałem czas na zabawę miesiąc temu kupionym zestawem Dragona "Ambush at Poteau" I na podkładzie olejnym (korpus i ekwipunek) i bez podkładu (głowa) malowałem akwarelami i oto co mi wyszło z figurki A, tylko zamiast Stg 44 dałem amerykańskiego BARa i trochę inny ekwipunek. Proszę o oceny, jak co to twarz robiłem 2 h z czekaniem na wyschnięcie farby Cytuj
Artur Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Choć jak dla mnie to kolory są widoczne z pędzla . ,ale spoko fajnie wyszło. Mogłeś jeszcze zrobić dymiącego papieroska. Jak? Proste.Weż sznurek od herbaty ekspresowej (suchy) utnij na wielkość peta i podpal delikatnie tak aby się tylko rzażyło(jak coś to podmuchaj). Te sznureczki od her.ekspresowych robi się z bawełny i ona sie tak super jara.Ja to jeszcze owijam w papierki dla lepszego efektu. Buzia ładna ale musisz jeszcze popracować nad cieniowaniem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi