wolvi Napisano 31 Października 2006 Share Napisano 31 Października 2006 Tydzień temu kuzynka, malarka przeprowadzała się z Trójmiasta do Szwecji i likwidowała swoje studio. Wtedy to dała mi 3 zestawy nowiutkich akwareli firm "Van Gogh" i "Rembrandt" i innych malarkich rupieci . Z złych kolei losu złapałem grypę i miałem czas na zabawę miesiąc temu kupionym zestawem Dragona "Ambush at Poteau" I na podkładzie olejnym (korpus i ekwipunek) i bez podkładu (głowa) malowałem akwarelami i oto co mi wyszło z figurki A, tylko zamiast Stg 44 dałem amerykańskiego BARa i trochę inny ekwipunek. Proszę o oceny, jak co to twarz robiłem 2 h z czekaniem na wyschnięcie farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Napisano 29 Listopada 2006 Share Napisano 29 Listopada 2006 Choć jak dla mnie to kolory są widoczne z pędzla . ,ale spoko fajnie wyszło. Mogłeś jeszcze zrobić dymiącego papieroska. Jak? Proste.Weż sznurek od herbaty ekspresowej (suchy) utnij na wielkość peta i podpal delikatnie tak aby się tylko rzażyło(jak coś to podmuchaj). Te sznureczki od her.ekspresowych robi się z bawełny i ona sie tak super jara.Ja to jeszcze owijam w papierki dla lepszego efektu. Buzia ładna ale musisz jeszcze popracować nad cieniowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi