skwarciu21 Napisano 24 Maja 2009 Share Napisano 24 Maja 2009 No to ja juz dostałem prezenty na Dzień Dziecka i Urodziny. Są nimi dwa modele z których będę prowadził relację. Pierwszy to Shleby Cobra 427 S/C. Narazie skleiłem podwozie i pomalowałem silnik oto fotki Karoseria będzie malowana na taki kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 Pewnie każdy z was myśli że projekt umarł . Ale tak nie jest ostatnio wyciągłem Cobre z pudełka i postanowiłem ją skończyć aktualnie prezentuje się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Dobrze że coś ruszyło Model już po podkładzie? Nie podoba mi się coś to miejsce nad "skrzelami" i pod drzwiami, coś tam jest chyba uszkodzone, nie? Malowanie bedzie pudełkowe, czy wymyślisz coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 1 Marca 2011 Autor Share Napisano 1 Marca 2011 To akurat jest podkład kontrolny żeby zobaczy co trzeba zaszpachlować poprawić . Malowanie będzie pudełkowe takie miało być od początku i tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 1 Marca 2011 Share Napisano 1 Marca 2011 Revell - jakoś ta firma nie przemawia do mnie w 100% ale życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi