Sebaar Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 Suzutsuki znany jest przede wszystkim z towarzyszenia w ostatniej misji pancernika Yamato, którą pomimo ciężkich uszkodzeń przetrwał (z resztą nie pierwszy, te "uparty niszczyciel był torpedowany wcześniej dwa razy). Koniec wojny zastał go w pływającej roli baterii p-lot w Sasebo. Co prawda jakość którą oferuje Pit-Road przedstawia się wysoko, to jednak nie które nasze sklepy internetowe trochę przesadzają z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 26 Maja 2009 Share Napisano 26 Maja 2009 przyjemny dla oka choć -zacieki wciąż mnie nie przekonują, chyba głównie dlatego, że są takie osamotnione w śladach eksploatacji (przydałyby się jakieś przebarwienia lub wash do kolekcji), -niektóre elementy fajniej by wyglądały odchudzone (np. flagsztok) czyli wykonane np. z cienkiego plastikowego pręcika, -mały zonk w relingu na dziobie prawej burty - myślę, że da się to jeszcze delikatnie naprostować, -trochę też wyjechała na burty czerwona część podwodna na rufie generalnie widać, że robisz postępy i podoba mi się to, że powstają kolejne modele okrętów w Twoim wykonaniu Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi