SAL@mander Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Ponieważ mało w galerii śmigłowców to pozwolę sobie pokazać taką czarną Troykę 1. KA-50 Italeri 2. KA-52 Amodel short run 3. KA-60 Amodel short run Modele zrobione już jakiś czas temu ale popatrzeć zawsze można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 No to nareszcie wiem skad ten awatorek Moj K-50 polegl w wypadku witryny, drugi czeka w kolejce. Ojjjjj... kusisz Salamander, kusisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Fajne śmigłowce Moj K-50 polegl w wypadku witryny, drugi czeka w kolejce. czeka na wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 3 Listopada 2006 Share Napisano 3 Listopada 2006 Ja chcę te smigłowce w 1/35 A przynajmniej Ka-52 i Ka-60 w 1/48. Salamander, fajne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Listopada 2006 Autor Share Napisano 4 Listopada 2006 Dzięki, dzięki. Ja też bym chciał je mieć w 1/48 A awatarek---- przypadkowy, bo ładny obrazek jest A dziś będzie Fenec 1/48 ---- jeśli chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 4 Listopada 2006 Share Napisano 4 Listopada 2006 Ładne "kręciołki" też chodzi mi po głowie jakiś wiatraczek nie mogę się jakoś do niego zebrać, wcześniej jednak muszę uporać się z tym co w magazynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 4 Listopada 2006 Share Napisano 4 Listopada 2006 Fenec 1/48? Fujimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAL@mander Napisano 4 Listopada 2006 Autor Share Napisano 4 Listopada 2006 Dokładnie to jest przerobiony Equeril 1/48 Heller na wersję wojskową. Duńczycy tego używają Zrobię zdjęcia obydwóch Dokładnie to się nazywa AS 550 Fennec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi