albert091283 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Co to już koniec???? Czekam i czekam a tu dalej nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 8 Sierpnia 2009 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Albert Faktycznie stanąłem z robotą. Najpierw upały spowodowały że zrobiłem sobie przerwę w modelarstwie, teraz urlopowe wyjazdy. Efekt taki, że do aktywnego modelowania wrócę w ostatnim tygodniu sierpnia. Ale już czuję głód modelowania więc powinienem wtedy ostro ruszyć z robotą. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 8 Sierpnia 2009 Share Napisano 8 Sierpnia 2009 Co fakt to fakt pisałem już o tym też w moim temacie, że forum troszeczkę przycichło, ale mam nadzieje, że to tylko wina lata i wakacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi