Bartek1994 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam ! Właśnie kupiłem model Heinkla I mam pierwsze pytanie: Jakiego koloru jest wnętrze ??? Gdy tylko rozpocznę prace będę wstawiał zdjęcia i zadawał dużo pytań :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Bartek wszystko jest w instrukcji ale jak już, to zajrzyj tu Warsztat krzycha-onisk Myślę, że znajdziesz wiele odpowiedzi viewtopic.php?t=11652&postdays=0&postorder=asc&highlight=he111&start=120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 igi dzięki za reklamę projektu który upadł jak mur berliński Bartek1994jakiej firmy i skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 Bartek1994jakiej firmy i skala? ITALERI - skala 1:72 ZA jakąś godzinkę dam zdjęcia z postępu prac. Liczę na podpowiedzi i rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 Witam ! Właśnie kupiłem model Heinkla I mam pierwsze pytanie: Jakiego koloru jest wnętrze ??? Witam Kokpit RLM66, pozostała część kadłuba RLM02 Tutaj znajdziesz kilka fotek z moich zmagań z tym modelem http://zenek65.fotosik.pl/albumy/597393-79.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 3 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 3 Czerwca 2009 no to pododawane .... aparat padł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek1994 Napisano 4 Czerwca 2009 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2009 dziś wieczorem będą na 100% zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igi Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Szkoda, że nie ma tego modeliku w 1:48, widziałem kiedyś zdjęcia w google modelu revella właśnie w tej skali. Odrazu bym go kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Szkoda, że nie ma tego modeliku w 1:48, widziałem kiedyś zdjęcia w google modelu revella właśnie w tej skali. Odrazu bym go kupił No to jest nas dwóch, a czasami zdarza się że pojawia się na allegro więc trzeba pilnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 RLM 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.Durant Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 RLM 02 Nooo... cztery lata po ostatnim wpisie w wątku Reflex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modelożerca Napisano 6 Stycznia 2013 Share Napisano 6 Stycznia 2013 Lepiej późno niż wcale Pozdrawiam ===== Na warsztacie: Spitfire Mk V Revell 1:72 Avro Lancaster Mk I/MkIII Revell 1:72 (prawie koniec ) F-15 Strike Eagle Italeri 1:72 Focke - Wulf 190 D-9 Eduard 1:48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi