GrzechuG Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 Witam. Wypaczyłem go na Allegro i nie mogłem się oprzeć, zwłaszcza cena była zachęcająca 89zł. Panie i Panowie, pragnę wam przedstawić model bombowca B-1B firmy Revell w skali 1/72. Pudło: Wnętrze. I tu pierwsze rozczarowanie. Na kadłubie linie podziału wypukłe: A tu zaskoczenie. Na skrzydłach linie podziału blach wklęsłe: I reszta bebechów: Ogólnie wypraski wyglądają na "czyste", nie wiele nadlewek i są łatwe do usunięcia. A tu w porównaniu z F-16 w tej samej skali : Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egon Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 Takie Maleństwo to tylko do gablotki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 WOW, genialny tylko strasznie wielki, chyba jednak wybrałbym 1/144 Dragona, bo na takie bydle to ja bym miejsca nie znalazł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi